93 717 69 68 tutut@grupservator.com

Serveis

Menjador de 12.30 a 15h:

El nostre servei de menjador cobreix les necessitats biològiques amb una dieta sana, equilibrada, variada i atractiva…

Introduïm de manera progressiva nous aliments i els preparem per educar el paladar i trobar plaer en el menjar i els ajudem en l’adquisició d’habilitats i de les normes bàsiques d’higiene i comportament a taula.

Acollida de 7 a 9h:

Servei d’acollida de les 7 del matí fins a les 9h per a aquelles famílies que ho necessiteu.

Ludoteca de 17.30 a 19h:

Aquest servei s’inicia un cop acabades les classes i fins les 19h. Es realitzen tallers i jocs.

Equip Psicopedagògic:

Porta a termeel seguiment acurat i continuat del procés de desenvolupament dels infants. Orienta, intervé i dóna pautes.

AMPA:

Associació de pares i mares del centre que col·labora molt activament en la realització d’activitats  i, sobretot, en la celebració de festes, actes de fi de curs i activitats esportives i culturals. Tots en podeu formar part i donar idees i opinions.

Botiga:

A la mateixa llar podeu adquirir tot l’equipament necessari (bates, xandalls, llençols…).

Aula de natura:

És una casa rural del grup Servator que es  troba al poble de Granera. El seu entorn natural i els espais dels que disposa ens permeten gaudir de l’exterior i de realitzar diferents activitats de natura i descoberta (la tardor al bosc, les carbasses de l’hort, plantem una pomera…).

Servei de cangur:

Disposem d’una bossa de monitors i monitores que participen amb nosaltres i que tenen la formació i disposició necessària per a fer-vos de “cangur” quan ho necessiteu.

Taller de pares i mares “L’hora del cafè”:

Tot fent un cafè parlem i abordem temes diversos que ens interessen (els límits amb els nens, el paper dels avis i àvies, parlem amb els nostres fills i filles…) guiats per una persona formada en aquest àmbit i amb l’aportació personal de tots els assistents.