El Pop-Art al Tu-tut!

Scaled Image 2

Aquesta vegada els marxosos del Tutut hem escollit a Britto com a artista perquè simbolitza molt bé els colors de la primavera, l’alegria d’aquesta estació i perquè els seus colors i formes estan plens de vida i d’entusiasme, com nosaltres!

Ens endinsarem en les seves divertides obres, on treballarem els colors, les formes, les línies, la descoberta d’objectes amagats, la imaginació, la creativitat, la composició… i tot allò on ens dugui l’interès dels nostres infants.

Així que, a partir de les obres de Britto, farem servir diferents tècniques i esdevindrem uns petits grans artistes.

ROMERO BRITTO

(Brasil, 1963) Pintor, serígraf i escultor de projecció internacional, que combina elements del cubisme estereotipat, l’art del Pop i la pintura de grafits als seus treballs. Actualment viu a Miami, Florida, on es poden veure els seus treballs a moltes parts de la ciutat.

Va fer molts anuncis publicitaris i va treballar per a diferents empreses de renom com Grand Manier, Pepsi Cola o Disney.

Les obres de Britto són un reflex d’alguns trets del seu caràcter i personalitat: simple, directe, inspirador i feliç.

Utilitza angles rectes, línies negres i gruixudes de fons, quadrats i rectangles. A través d’imatges geomètriques i un joc de colors, aconsegueix que un simple gerro es converteixi en una original peça de col·lecció.

Batejada per ell mateix com a cubisme neopop la seva tècnica conté temes alegres que transmeten a qui els contempla la sensació d’entusiasme, benestar i felicitat.