La Llar Tutut

L’any 2005, neix la nostra llar d’infants Tutut al cor de la Creu Alta, a Sabadell. Una llar que té com a objectiu oferir la seva pròpia filosofia pedagògica i un tracte exemplar a totes les famílies.

Ho fem amb l’experiència acumulada d’un equip docent titulat, amb vocació i convicció de que cada infant és únic. El Tutut és el vehicle per a descobrir les seves capacitats i l’inici del seu procés de socialització en un entorn obert a les experiències alhora que segur, còmode i afectiu.

La nostra metodologia és viva, evoluciona amb l’infant i cerca com satisfer i adaptar-se a cada etapa evolutiva, respectant les seves capacitats i els seus interessos.

Aprendran en la implicació en els diferents projectes. Experimentaran mitjançant els projectes i les diferents àrees d’interès. La interacció en espais oberts, els elements físics, sonors i naturals permeten als infants una multiplicació d’estímuls per gaudir, comunicar-se i aprendre.

L’experimentació amb el seu cos, la descoberta, l’assaig, la curiositat, la imaginació i la creativitat són eixos comuns en el conjunt de les nostres activitats.

La comunicació i col·laboració amb les famílies és fonamental i és per això que els pares i mares diàriament rebran anotacions personalitzades a les agendes dels seus infants.

Els informes i les entrevistes amb la família ens permeten el seguiment continuat i ens ajuden a fer un bon seguiment de la seva nova i més important aventura.