Els espais

Cada centímetre ha estat dissenyat i pensat per a oferir la millor experiéncia per a tota la família. Les dimensions i distribució ens permeten oferir espais molt diàfans, oberts, ventilats i plens de llum on els elements naturals de la seva construcció, el reciclatge d’altres, la presència de plantes en el seu conjunt i un pati exterior de més de 200 metres ens ajuden a crear una atmosfera de tranquil·litat.

Són espais polivalents que ens permeten escollir el poder fer treballs en petits grups i/o experimentar i jugar de manera còmode afavorint la convivència entre grans i petits.

La curiositat dels infants s’aviva a partir de crear aquests espais interconnectats visualment i amb una bona il·luminació natural. Tots els espais tenen grans finestrals a l’exterior i no hi ha parets, fet que ens permet rebre les diverses informacions sensorials i ens facilita l’experimentació dels diferents llenguatges.
Alhora que l’aprofitament solar ens permet incorporar elements d’eficiència energètica.

La seva estructura facilita l’accessibilitat dels usuaris més petits i de tots aquells que tinguin necessitats motrius, potenciant així la seva autonomia. Les mesures de seguretat són molt rigoroses i els elements que poden manipular-se implicant un risc com endolls, claus de pas, estan a l’alçada dels adults.
La temperatura es controla rigorosament per tal de garantir confort i benestar en totes les estacions de l’any.

Tenir cura de la presentació i de l’estètica és important. Uns espais ordenats i estables ajuden a l’infant a orientar-se i a saber on dirigir-se per dur a terme un joc així com col·laborar en la recollida.