No ens ho podem perdre!

Scaled Image 9

 

Sabeu què?

El dimecres vinent ,quan tornem de setmana santa, passarà una cosa important!

El nostre il·lustrador i dissenyador, en Raül Garcia Castilla, presentarà una exposició en solitari a Belles Arts de Sabadell, el dia 3 d’abril a les 19 h de la tarda.

Tots estem molt contents i emocionats davant d’aquest fet ja que el Raül és “l’artista del Tu-tut”. Aquest curs que ens hem endinsat en el món de l’art i  dels trets personals de l’artista, tenim la sort de veure i viure en directe tot el procés de creació de les obres que el Raül ens fa per al Tu-tut.

Què us ha semblat el “Rei Carnestoltes Rafiki” ?

I la iaia Quaresma?

El Raül ens ha dibuixat i pintat els personatges que ens visiten i passen uns dies amb nosaltres al llarg del curs i que tant ens agraden i estimem: La Iaia Quaresma, el Rei Carnestoltes, els Reis Mags, el ruquet de la passada de Sant Antoni i…. molts d’altres. Ens ha fet la decoració i ambientació de les diferents festes i de les estacions de l’any i també ens ha dissenyat la pàgina web del Tu-tut i tota la part gràfica de la Llar. Quin crac!

A més a més, si us passeu per l’escola Servator, veure-ho més treballs seus i allà si que les obres són grans! No us podeu imaginar la mida que tenen les cames de la iaia Quaresma…

Ara podrem conèixer molt més d’ell i del seu estil personal visitant la seva exposició, la primera que fa en solitari i que segurament ens encisarà i captivarà.

També podeu visitar el seu bloc en aquest enllaç:

www.raulgc.com

Enhorabona i molta sort, Raül!