Preparant disfresses?

Ei, famílies, que arriba Carnestoltes…  i de què ens disfressarem?

Aquest any us ho volem deixar a la vostra elecció i imaginació. Només volem que us feu una pregunta: per unes hores… per un moment… QUÈ O QUI M’AGRADARIA SER? De ben segur que en algun moment o altre de la nostra vida hem desitjat ser algun personatge o allò que més ens agrada i ens interessa. Doncs bé, ara tenim la oportunitat de convertir-nos en això que imaginem! Tan sols cal posar-nos mans a la obra i fer-ho realitat!

Estem convençuts que aconseguireu unes transformacions i disfresses ben diferents i originals! Qui no ha pensat mai en ser un heroi o heroïna fantàstica per salvar el món? O en ser un pirata per navegar i cercar grans tresors? O aquell personatge tan desitjat d’algun conte o del món del cinema per poder viure mil aventures? O convertir-nos en aquell artista, professió o persona que tan admirem?

Bé, com ja heu vist, tan sols volem confirmar-vos que per carnaval… TOT S’HI VAL! Així que atreviu-vos a ser per una tarda allò que alguna vegada, heu somniat ser! Ho deixem a la imaginació de cadascú i animeu-vos a participar el proper divendres 13!